Repetition

Den bittra sanningen med all kunskap är att den lätt går förlorad om man inte repeterar det man redan vet. Så för att undvika att det händer har jag tänkt läsa om några böcker från studietiden.

Software Quality Assurance

Först på tur står Software Quality Assurance av Daniel Galin, en väldigt nyttig bok nu när det är aktuellt att börja arbeta. QA är ett väldigt brett ämne som egentligen inte har några entydiga svar på sina problem, det gäller istället att lära sig de beprövade metoder som funkar och gå vidare därifrån. Jag tror dessutom att det finns en hel del att få ut från boken som vi inte tog upp under kursens gång och det är väl detta som jag främst är ute efter. När jag väl tagit mig genom SQA så funderar jag på att ge mig på Databaser och IT-säkerhet. Något minst lika viktigt, men som jag personligen tycker är mycket roligare.

Posted on Categories ITTags ,

Comments

Disqus Facebook