2011 Det nya året!

Då har första dagen gått på det nya året, ett händelserikt år utan tvekan.

Det närmaste är min födelsedag den 3:e då jag fyller 22år, vilket även får mig att tänka på att det snart är slut på studierna. Känns bra att ha en högskoleexamen så pass tidigt i livet, förutsatt att ex-jobbet och C-uppsatsen blir bra. Som jag tror att jag nämde har jag tänkt att basera arbetet på förstärkt verklighet, men jag kan inte riktigt avgöra om det är vatten över huvudet än. Förhoppningsvis så ska jag veta om ca en månad hur det blir. I och med examen så ska det sökas arbete också, så det blir minst sagt full upp under det kommande halvåret. Blir att ta det lugnt med spelandet under tiden, men nån sällskaplig match då och då får det bli.

Så vi får se vad som händer den kommande tiden och hoppas att allt går bra.

Mvh Chris

Posted on Categories Allmänt

Comments

Disqus Facebook